Wandafwerking als kunst met Stucco d’Or

 

Strakke en gladde wanden, trendy kleuren: consumenten willen tegenwoordig hun woning helemaal naar eigen smaak afwerken. Dat vraagt om nieuwe producten waarmee je kan inspelen op deze trends. De premium productlijn Stucco d’Or van Prinssen voorziet hierin met vijf verschillende wandafwerkingen. De creativiteit die je met deze producten in je werk kan leggen, zorgt dat je als vakman bijna als een kunstenaar te werk gaat!

 

Stucco d’Or: moderne serie wandafwerkingen

Met de eind 2018 gelanceerde productlijn speelt Prinssen in op de wensen van veel woonconsumenten. De vraag naar gladde wandafwerking is groot en veel mensen willen een eigen stijl creëren in huis. Waar vroeger traditionele stucproducten met een grove uitstraling zoals spachtelputz of granol veel voorkwamen, is de vraag geleidelijk verschoven naar steeds gladdere wandafwerkingen. Stucco d’Or beantwoordt niet alleen deze vraag maar biedt tegelijkertijd een veelvoud aan kleuren, textuur en sfeer waardoor je als vakman eindeloos kan variëren en echt je vakmanschap kan tonen.

 

Creatief omgaan met wandafwerking

Een groot voordeel van de Stucco d’Or-producten is dat je geen schilder of stukadoor hoeft te zijn om toch voor een fraaie wandafwerking te kunnen zorgen. Elke allround vakman kan deze producten eenvoudig verwerken en daarbij ook nog eens zijn eigen creativiteit gebruiken. Zo kan je in gesprek gaan met je klant over het aanbrengen van fraaie details die hun woning een unieke uitstraling geven. Of juist bijzondere wensen van klanten vervullen op het gebied van kleur of een bepaald effect op de wand. Door de grote variatie in kleuren en stijlen ben je als het ware je eigen binnenhuisarchitect!

 

Toepassingen en verwerking

De producten van Stucco d’Or zijn geschikt voor wandafwerkingen in de meest voorkomende ruimtes in huis, zoals de woon- en slaapkamer, gang en keuken. Ook in de badkamer kunnen ze worden toegepast, alleen wordt dit niet aangeraden voor in de natte cel. Wil je bijvoorbeeld een wand creëren boven de wastafel, dan kan dit wel weer goed met één van de vijf producten die je op de muur verft of smeert. Prinssen heeft twee coatings toegevoegd aan de Stucco d’Or-lijn die voor extra bescherming van de wand zorgen. Handig, bijvoorbeeld als je klanten jonge kinderen hebben die nog wel eens een wand willen raken met speelgoed of voor een ruimte zoals het toilet die intensief gereinigd wordt met schoonmaakmiddelen.